NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Morning glory~semoga dipermudah segala urusan::

08 January 2011

::Morning glory~semoga dipermudah segala urusan::

Sesuatu yang membanggakan diri bila berjaya mengadapkan diri sendiri dihadapan dekan...punctual okei!dekan lambat...haha, perlu ke mention tu?pastu pepagi buta lagi dah kantoi tak pergi first kelas minggu lepas...adehh, memalukan diri sendiri lagi...bukan nak ponteng, sebab tatau pun jadual macam mana dan subjek apa kena ambik...biasa ahh, kalau tak ketinggalan tu memang tak sah ahh<---aikk, asal bagitahu, orang tak tanya pun!hihi, kena back-up diri sendiri okei...grrr...whatever...
pic source: triphole.com
Belom breakfast actually...eh ada orang tanya ke?okei...tahu!saya nak bagitahu saya kempunan nak makan nasi kerabu ayam madu...saya berharap one day saya akan bekerja ditanah kelahiran <--asal macam pelik ayat?abaikan..tak kisah ke lambat ke cepat, hope one day akan duduk dekat ngan mak ayah...(-_-), harapan mesti ada ye...even tipis, kenalah juga berharap...siapa yang tak nak duduk dekat ngan mak ayah kan?kalau lah semudah yang diharapkan...(T_T), okeilah...pepagi pun dah cari point nak sedih-sedih...cuba sedar diri sikit dah tua pun...tak boleh imagine lah macam mana majlis hantar menantu nanti, kang tetiba nak balik sekali ngan mak ayah jugak...haha, haru nanti...=p.....mahu blogwalking after edit proposal...haiyakkk!!

Note: lapar....


2 comments:

  1. mentari senja: erkk...dah kenyang...tapi kalo nak belanja tiba2 jadi lapar plak...haha=p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign