NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Morning glory~semoga dimurahkan rezeki::

03 January 2011

::Morning glory~semoga dimurahkan rezeki::

Hari ni dalam sejarah bila lepas subuh tak tidur balik, ai mean kat s/alam jelah leh wat gini, kala kat rumah jarang-jarang aje, nak kena makan bebel ke?sekali sekala takpe kan?hihi..haiiyakkk, patutlah rezeki asek lari aje...ish!piat kang...hehe=p . Buat guru-guru selamat menjalankan tugas harini even sebelum ne dah pung pang pung pang masuk sekolah meeting, apepun gelagat pelajar baru boleh menimbulkan pelbagai perasaan..Bersempena tahun baru, didoakan semangat mengajar dan belajar pun makin tinggi lah kan? Buat yang bekerja macam biasa kurangkan Monday blues..layan nescafe dan Hot.fm pun okei juga jugak untuk tingkatkan mood kerja...eh yang buat entri ne tak nak pergi fakulti ke?ehehe..nak g la ne, tanya plak..
pic source: churchofrevelation.wordpress.com
Lapar lah plak, kamu dah breakfast belom? owh, actually rasa macam banyak nak diceritakan..maybe next time, bila masa terluang nanti...Great day today^_^..mm, really miss my family...(--'')

note: berdebar-debar 

2 comments:

  1. salam..tupai2 tu kt kl

    ni addresnye

    Jalan Bukit Petaling, Kuala Lumpur
    No. 551A Jalan Bukit Petaling
    Off Jalan Istana Negara
    50460 Kuala Lumpur

    ReplyDelete
  2. mama tisya: tq kak, t kena try g sana=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign