NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Mood berbeza-beza::

05 January 2011

::Mood berbeza-beza::

Hari ni nak kata okei, tak jugak..nak kata ada mood pun tak jugak, nak kata rajin...mm, sedang-sedang...entahlah, macam takde perasaan je, tetiba rasa nk tengok  cartoon movie Caroline!sapa pernah tengok??!okei, takde sape layan..budak adam dah 5x khatam sejak saya wat balik cite tu, external hard disk terpaksa tinggal kat kampung sebab kesian tengok muka seposen adik sendiri merayu jangan bawak external tu, sebabnya terlampau banyak stok cartoon movie lam tu sampai tak larat nak transfer ke komputer dia...malas nk melayan pun iye jugak!owh, i miss him damn much(--")...

Hari ni jugak baru sibuk kecoh nak hantar resume bagai sebab dah jobless! Gaji terakhir entah bila masuk... buat pekasam jelah...tetiba jugak rasa nak balik kampung, pintu doremon please!grr...

Note: hate my self(-_-)..

4 comments:

  1. mentari senja: okei menkejungkan diri...haha=p

    ReplyDelete
  2. relax2 je sudah,. haha, kalau ada doremon, kang tak ada pulak org yg idop susah sikit kan? ehehe

    ReplyDelete
  3. yul: ahaks..iye gak kan?okei2 chill..hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign