NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::lantai kayu~kaitan dengan amuk?::

24 January 2011

::lantai kayu~kaitan dengan amuk?::

ohohooo...aktiviti blogwalking buat masa ne tak boleh dijalankan...sebabnya dapur mak saya sekarang macam....sukar nak cakap macam mane, saya boleh kata tak selesa sahaja boleh?hehe...makanya dapur yang selesa amat perlu untuk meningkatkan rasa mahu memasak...haha=p...hari ni takde aktiviti apa pun buat kat umah, just duduk sana, duduk sini, hilangkan rasa rindu, pergi sana, pegi sini dalam rumah sendiri, camtulah aktiviti saya ...dan itu adalah terapi terbaik duduk kat kampung...heheh...tak agak2...menci betul, actually nak buat aktiviti kilatkan papan lantai tapi cleaning kayu dah habis, susah kan nak jaga lantai kayu ne, dah bercalar satu hal plak(-__-)...so tetiba jadik ngadap belog sendiri...
pic source: mustknowhow.com
Baru selesai susun dokumen yang berkaitan untuk diselesaikan esok hari...harap semua boleh setel esok...huhu.. pastu esok ingatnya...eh, eh...tak moleh bagitahu kang tak jadi buat plak...nanti buat esok baru hupdate...wakaka=p...adehh, bosan okei...gaji bila mahu masuk?nak suh mengamuk dulu ke? ke nak suh g cium pale lutut ngan kayu hoki...eheh, ko ne!cuba sopan sikit, wanita melayu terakhir kena santun...okei, okei...berharap gaji akan masuk cepat-cepat...kamu kan baik!g masuk dalam akaun bank cepat-cepat ye (-__-)

Note: angin nak hujan

2 comments:

  1. leh ke wanita melayu santun???
    hehehe...
    kalau angin naek gak...
    hehehe...

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign