NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::lama-lama jadi rindu::

22 January 2011

::lama-lama jadi rindu::

tetiba rasa dah lama tak berblogging...ecehhh, entri-entri yang sebelum ne semua auto publish...kreemmm sel otak okei dop kerah ape dia nak buat dalam entri secara pukal begitu...grrrrr...tapi best jugak ye, sori ye baru reply semua komen, dalam proses menjejak balik yang tinggal tapak kat belog ne...hehe...

tadi salah maklumat pasal kelas...biasa ahh, kalau bab kelas tak buat silap memang tak sahhh lah...entahlah, nasib baik tak banyak yang tertinggal...dan paling menyedihkan bila diri sendiri tak pernah jejak library...memualkan..haha, (T_T)....apapun esok sangat menyedihkan bila tak dpat join family g jenjalan kat Nilai...huhu, kelas punya pasal...

Note; Kamu buat apa je hujung minggu...saya belajar hujung minggu(-___-)...

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign