NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Susahnya menjadi wanita berkerjaya::

16 January 2011

::Susahnya menjadi wanita berkerjaya::

eh?semalam kata boring kot hari minggu...sampai benci hari minggu, kira cam cancel kata macam tu bole?ahaks=p...hari ni misi mencari itik se negeri tidak berjaya...sebab nya bukan itik yang yang dicari...mana taknya, tiba-tiba itik yang diidamkan bertukar menjadi gaban...okei, dah malas nak cite adventure...mesti orang dah tahu punya sape yang kalah...orait? sangat sibuk hari ni melayan client,  itu rosaklah, ini rosaklah, memang merosakkan hari minggu betul...ehehe...biasalah wanita berkerjaya kan? haha=p...eee, geli anak tekak weh. Letihkan jadi wanita berkerjaya, semua benda nak buat...apa boleh buat, hati yang suka...hehe=p...errr, pastu nak cakap hari ni terlampau letih labu betis
...grrr(-___-). 
Maksudnya bukan tangan buat kerja ye, labu betis buat kerja...haha=p...ee, menci nya, best kalau ada magic belt dari Ogawa kan best, letak kat betis okei tak?grrr...need a rest...kang merapu sampai kena hempuk kat orang takde pepasal... nanti sok jenguk mane yang menjenguk saya..^_^

Note: letih yang amat tapi puas...hehe(-____-)

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign