NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hummer Syamsul Yusof lebih hensem dari tuannya::

18 January 2011

::Hummer Syamsul Yusof lebih hensem dari tuannya::

Ahaks...boleh tak cakap macam tu?Syamsul tu memang dah hensem pun, kalau tak macam mane boleh tengok rupa sendiri dalam filem sendiri...hehe=). Best baca pasal perancangan hidupnya, mungkin asal dari orang berada tambah plak diri sendiri dah memang berbakat...lagi lah haihh! So no hal nak stop mengarah pada umur 35tahun, masa tu katanya dah nak fokus ke bidang penerbitan dan alam rumah tangga...untungggg!Siapa nak ngorat Syamsul g ahh stalker twitter dia ke, fanpage dia ke, buat gila-gila bayang...ahaks=p...

Tapi dalam banyak-banyak cerita saya hanya tertarik kat Hummer dia...perghhhhh!hensem betul! Entah berapa juta riban hummer macho tu...benci ahhh!
pic source: uncrate.com 
Lebih kurang macam tu ahh colour Hummer Syamsul yusof! Sekali tenung rasa nak meletup bijik mata..eheh, cam melebih lak...haha=p...

Note: order satu!(-____-)

6 comments:

  1. Ahtool Izzra: tu ahhh, terbelalak bijik mata mata...seban smart sgt...hehe=)

    ReplyDelete
  2. mentari senja: tu ahh, memang tip top..hihi=)

    ReplyDelete
  3. hehehehe . . .Hummer dye ni leh wat drift x . . . . ?

    ReplyDelete
  4. Alyph farhan: haha...aa, yang tu tatau...kena g interbiu tuan dia...mesti tergolek habeess kalau drift...ahaks=p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign