NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hari ini banyak dugaan::

05 January 2011

::Hari ini banyak dugaan::

yaa, banyak sangat dugaan, begitulah! Nak senang bukan senang...eccehh...tu kira kesimpulan teruslah...heheh=). Mari teruskan ayat yang bagi semangat sikit, ne asyik-asyik nak mengeluh, asyik-asyik nak tak puas hati... hmm, sekarang nak puji Maher Zain hensem, suara pun sedap...hehe, tetibe je!
pic source: gallery.artofgregmartin.com~ mahu melihat bintang-bintang dilangit sekarang(T_T)..
mm...harap sentiasa positif setiap masa, eh asal cam takde mende nak taip ne, tadi cam banyak gilerr je nak taip sampai tak tertahan nak menaip...grrrr!piat kang...saya sebenarnya cuba nak menipu perasaan sendiri, padahal dalam kepala ne sel-sel otak tengah buat meeting nak setel yang mana dulu, hati dan perasaan ne dan jugak emosi ne ngah berdebat sesama dioram..saya plak hanya membiarkan mereka-mereka bertekak sebegitu, harap nanti adalah keputusan rasional yang diambil mereka untuk dizahirkan oleh saya nanti....(-_-)

Apa boleh buat?terima jelah seadanya...takde dugaan dalam hidup macam mana nak step forward dengan confident...huhu...whateverlah...kita akhiri disini, mahu menambah kalsium...jom(--")

Note: cubit pipi...

3 comments:

  1. dugaan apakah itu..
    bwk bersabar ya~ :)

    ReplyDelete
  2. jemput join segmen di blog. mudah je.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign