NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Entri cerita basi~Karnival Pengantin peduli apa kan?#1::

03 January 2011

::Entri cerita basi~Karnival Pengantin peduli apa kan?#1::

hehe..tengok tajuk pun dah buat-buat tahu apa isinya ye...takpe!!hehe..actually hari tu en.azham ajak pergi satu tempat...dia lagi up-to-date ngan info, (--") saya tak tahu pun pasal tu...Semalam baru perasan lam beautifulnara ada mention pasal tu jugak...takpelah, yang penting sempat pergi...hehe, senyum bahagia(*_^)

hooyyyehh!takyah lah terlebih eksaitedkan?(--")..sebelum tu pegi breakfast nasi kerabu...biasa ahh, meroyan teringat kat kampung, mesti lah kena setelkan mood berangin macam tu kalau tak...okei, malas cakap!Nasib baik pergi belah pagi, takde ramai sangat orang time tu, balik lam tengahari tak sempat tengok julia ziegler tayang baju pengantin...itu tak penting!haha=p...Haiihh, mabuk jugaklah tengok bling-bling baju pengantin, cun melecun heh!pastu..pastu kan...okei, dah ahh malas bebel lebih...layan gambar lagi syokkan?hehe=p
 pss: chantekk!!
 pss: yang ne pun=)
 pss: okei, sume chantekk!!
 pss: comel
 pss:kehkeh^_^  
pss: rabun(--")

Note: sambungan

3 comments:

  1. alahai cantik2 nye.. nsb baik x pegi.. klu x giler la kejap kot.. hehehe

    ReplyDelete
  2. yeah kita pn pi sini jugak jumaat lepas..rambang mata wooo~ huhu~

    ReplyDelete
  3. liyana:haha...kejap je ye=)

    yanaMIB: rambang kan?huhu...mabuk kejap...hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign