NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Ditegur orang yang tidak dikenali::

25 January 2011

::Ditegur orang yang tidak dikenali::

baru balik dari pasar, pastu tetiba teringat kat abang nara...what the?takziah buat fasha sandha...huhu, tatau nak kata apa, what comes arounds goes around...okei tak?sesuai je kan?hehe... malas betul nak layan belog sehari dua ne, mood hilang kelaut pasifik...hari ni angin ribut kecil je, risau kot nak bah plak...huhu
pic source: solarrochester.com
Tadi masa parking kat pasar ada someone tegur supaya betulkan tayar masa parking, dia cakap nanti kereta mudah rosak ke apa...hee, saya pun menurut kata, siap tanya, bahaya betul...eh eh rahsia soalan dia tanya...haha=p...apapun rumah still in progress, kain satu kapal nak lipat, dapur lagilah...semalam dah bagitahu mak tak tahu nak start kemas macam mane, nak start mana dulu, sebab terlampaulah super dasyat....whatever!hehe=p...okeilah mahu masak=), nanti ada masa karang nak buat satu entri khas pasal something...
huhu(-____-)

Note: lapar

3 comments:

  1. yg tu nnti balancing dia cepat lari..
    sbb tu kene park lurus2kan tayar tu

    ReplyDelete
  2. alien: oo..thanks, hehe, nampak sangat tahu bawak je...haha=p


    mentari senja: hehe=)..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign