NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 3 – Your idea of the perfect first date::

19 January 2011

::Day 3 – Your idea of the perfect first date::

Random hari ni, saya pick Day 3<--actually sila perasan ye, bila saya buat project 30 hari secara tiba-tiba mungkin sindrom tiada idea datang menyerang, it's okay...let it be, amik je mane-mane contest, tag yang kita boleh layan bila sindrom macam ne datang..haha=p...so entri secara tak langsung akan berjaya dipublish even takde idea ke hape?eh kan terlalu banyak entri takleh jugak, kang takde kualiti pulak?...pedulik!haha,  saya pegang apa yang en.ben bagi tips aje, make sure blog kita hidup, depends kita sendirilah...rajin, buat lah entri, tak rajin, update sekali sekala pun da cukup, macam saya ne jenis hentam kromo, time rasa nak buat, buat!time malas, malas lah jugak..whatever...asal bahagia!deal?hehe=p
pic source: eh!mencinye...dah tak jumpa link mana(T_T)..cakap aje amik ngan pak cik google
okei back to project, soalan tanya perfect first idea macam mane? errr...tanya saya macam tu, tetiba jadi blurrr plakk, (-__-)..kalau tang imaginasi lebih boleh plak jawab...okei, saya cuba jawab...mm, first idea perfect first date maybe nak jumpa kat suatu tempat yang menyenangkan, ai mean suasana nyaman dan selesa...bukan kat tempat makan ayam bagai semua tu...haha=P...teringat kenangan lalu, takpe anggap saje setiap kali ketemu adalah first date, aci tak?...best sangat kalo first date kat tempat macam kat gambar atas tu kan?...hehe...tapi kalau dah bunga sakura macam tu, jauhlah tempatnya ye dakk...tak boleh imagine kalau saya decide nak buat first date kat negara jepun nun disana, berjanggut en.azham kumpul duit nak first date punya pasal...mahunya datang jumpa first date bawak cucu sekali...adehh(T_T)...nasib baik verangan je!
pic source: pak cik google jugak..link dah ilang, sebab tekan pangkah tadi(T_T)
Second idea for perfect first date kat tepi anak sungai ke, kat tepi tasik ke...yang penting area nya macam kat atas tu...ahaks=p, gedix wehh!konon-konon cam perkelahan ahh, siap bawak makanan masakan sendiri lagi nak suh jatuh cinta tahap awan terus pas first date tu...adehhh(-___-), takpe2...teruskan!pastu konon ada 2 ekor swan ahh dop lalu-lalang kat tasik tu..bagi tambah romantis gitu....apa kaitan swan ngan romantis ahh?err..cam takde connection aje...abaikan!
Last idea, BBQ..haha, boleh tak?so memandangkan satu idea pun tak pernah guna lagi, mungkin boleh diambil kira untuk first date after married...cakap lagi hari-hari adalah first date, ee comel je(-___-), abaikan!

Note: rasa nak tersembam tengok kehijauan alam...Subhanallah, terlampau cantik(T_T)

4 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign