NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 14 – A TV show you’re currently addicted to::

21 January 2011

::Day 14 – A TV show you’re currently addicted to::

okei, mari menyelesaikan hari yang berbaki untuk 30 day project challenged...banyak lagi baki hari(-___-)...Lets doing in simple way...actually kalau TV show memang banyak yang saya layan... makeoverlah, itulah inilah... Apapun yang paling best untuk dilayan Rachel Ray show sebabnya saya addicted dengan cookingware dia yang super gojess! oyyyeeehh...terlebih excited...(-___-)...memang jatuh cinta habes kat cookingware dia
...pastu paling suka part masak, sebab simple...tak amik masa yang banyak sangat untuk masa kat dapur...kebanyakan resepi pun berkhasiat...idea memasak banyak sangat....pastu martha steward pun macam okei juga dia punya show...tapi jarang-jarang tengok..
Apapun TV show macam Rachel Ray kebanyakannya okei...bukan setakat terhibur, malah dapat juga banyak input...^_^. Tapi resepi Rachel ray ne satu pun saya tak try lagi...ahaha.. over tengok je, practice tak...wakaka=p

Note: kamu macam mane?takmo join ke project ne? saya dah hampir siap dah...haha=p

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign