NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cuba lihat status yang saya buat kat shoutmix::

18 January 2011

::Cuba lihat status yang saya buat kat shoutmix::

pss: buat website lock ye(-__-)..
okei, sorry ye sekali lagi sebab lupa nak buka link yang tinggal jejak kat Cbox tadi before tukar ke shoutmix, gara-gara kes penipuan yang berlaku, so untuk semua para blogger baca sini untuk maklumat lebih lanjut... takut one day terkena nanti...so better tukar ke shoutmix! Nanti ada masa lapang saya jejak balik semua link tu, or dengan cara yang lebih mudah tinggal jejak baru kat shoutmix baru saya...arghhh!bersalah plak...(T_T)...takde nya keje kamu semua nak tinggal jejak berkali-kali kan? ingat belog ko sorang ke yang ada...takde maknanya nak tengok belog ko banyak-banyak kali!(T_T)...takpelah!it's okei, nanti saya jalan-jalan if free ye^_^..
Thanks yang visit..^_^

Note: mahu suara

4 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign