NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Comel sehingga mahu minum juga::

13 January 2011

::Comel sehingga mahu minum juga::

pic source: dutchlady.com.my
Terlalu suka dengan iklan dutch lady school and kids sebab kotaknya yang comel...eh, kanak-kanak dalam gambar tu pun comel juga... tapi kotak tu yang comel, kotak kartun tu....(-_-)..itu je!Ai mean kotak yang kat bawah ne...hehe=p
pic source: dutchlady.com.my
Comel je kan aksi kotak cinonet tu ukur ketinggian adik yang pinky tu...
adik pun comel juga(-__-).
pic source: dutchlady.com.my
Menyesal kecik-kecik dan besar-besar dulu tak suka susu, 
mungkin sekarang baru sedar bila umur dah meningkat kalsium itu amat penting.

Note: Owh saya suka perasa yang original tak suka yang berperisa...hehe=p

3 comments:

  1. sesal dulu pendapatan,sesal kemudian takde guna.sape suruh tak suka minum susu time kecik.ahah

    ReplyDelete
  2. safiah sokher: hehe..itulah...napelah tak suka(-___-)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign