NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cinta dan tanggungjawab itu seiring::

20 January 2011

::Cinta dan tanggungjawab itu seiring::

haha...lucu plak tengok cite amani ngan fahrin ne, geram pun ada....itulah nak cakap kalau takat cinta, setia bagai memang tak cukuplah bila dah berumahtangga ne...yaa, kadang-kadang pe'el masa bujang tu jadi terbawa-bawa ke alam berumah tangga...hishh! takut plak...bukan nak kata yang perempuan je , lelaki pun sama aje, kena sama-samalah berubah, kalau memang dah kata nak berumah tangga tu, memang kena dah bersedia dari semua genap sudut...tapi semua takkan nak berubah sekelip mata, slow-slow lah kan? insyaallah jika ada give and take serta sikap bertanggungjawab dari kedua-dua pihak rasanya takde masalah...
pic source: funtoosh.com
Setiap orang mahukan yang terbaik untuk sesama pasangan kan?so sama-sama berusahalah...sama-sama perbaiki, kadang-kadang ego tu satu hal...entahlah, manusia kadang rasa tak nak mengalah tu memang ada...hehe=p... apapun be the best for yourself...chaiyook(-___-)

Note: boring

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign