NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cabaran blogwalking list Ben Ashaari::

20 January 2011

::Cabaran blogwalking list Ben Ashaari::

Boleh tak cabar diri sendiri nak blogwalking kat list yang en.Ben untuk segmen [Jom gegar Blog]... saya tak boleh nak imagine betapa tabah nya en.Ben copy semua link tu...GUULP<--telan air liur secara besar, eiiiyuuuu! apapun selamat blogwakling kat tuan tanah sendiri...chaiiyokk!even banyak masa akan diambil, saya cuba blogwalking secara berhemah...kang tak pepasal jadi cam semalam...grrr...kamu-kamu takmo join ke?mehla teman saya...eee, gedixsss nye...lempang sebijik!bergerak sekarang...haipppp(-___-)

Note: tergelak sensorang bila baca komen kat situ, memang juling dibuatnya...haha, so if ada typo error lepas ne kat mana-mana entri sila faham....haha=p...naik juling mata sendiri cari no link sendiri kat list tu...no 29 ye...heheh^_^

2 comments:

  1. mohd zhafri: hehe...memang penat...amik masa lah jugak=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign