NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Bosan, boring~need something to do!::

13 January 2011

::Bosan, boring~need something to do!::

pic source: e-iper.stanford.edu
Pagi yang membosankan, tengahari yang membosankan...owhhh, i need a class, i need a knowledge, dahaga!dahaga!mahu darah...eh?...owh, i'm desperate okei...hehe=p.Actually bosan yang amat...grrr..adehh, makin tak sabar plak bila dengar member sendiri dah sambung phD...kalau perempuan tak kisah sangat, tapi bila lelaki yang bersungguh dalam bab pengajian...it's so adorable...payah kan nak jumpa kaum adam yang bersungguh-sungguh dalam mengejar impian dan mengejar title Dr tanpa terlibat dalam dunia perubatan...??cuba fahamkan disitu...Whatever it's not about the title and scroll, it's beyond on that...saya lebih menghargai orang tahu appreciate apa yang dia lalui dan apa yang dia dapat sepanjang pengajian, bukan title atau level yang dia yang dia bangga-banggakan..yaa, memang kedua-duanya penting, tapi yang lebih penting apa yang kita dapat dan kongsikan dengan orang lain..apa yang kita peroleh sepanjang kita menuntut ilmu...involved dengan pelbagai individu dan macam-macam lagi...pengalaman yang itu lagi berharga dan secara tak langsung kita boleh upgrade kita punya perspectives...whateverlah...mahu buat questionnaire...chaiyyokkk!!=p

Note: cuba layan tesis sekarang...(T_T). Semakin kita belajar, semakin kita rasa tak tahu apa-apa kan...mahu nangis sekarang..

6 comments:

  1. nk join kagum gak

    waaa (sambil mulut tenganga utk membuktikan i mmg kagum ngan org yg rajin blaja ni =p)

    ReplyDelete
  2. pergh, kagum klu ada yg sanggup blaja lama2 semata-mata nk dpt phd
    x sabar nk abis blaja, nk keje dh,haha

    ReplyDelete
  3. pengalaman berharga dari wang ringgit...ngeeeee

    ReplyDelete
  4. ami: thanks ami=)okei chaiiyookkk!!


    nora: saya pun adore jugak dioram=)


    mentari senja: okei, terus boleh buat...ahaks=), thanks


    penaberkala: itulah,tak sabar dah nak keje...dioram memang sabar
    (-__-)


    cik bebel sentiasa:yup...exactly.. tak boleh di bagi bila tak nak, hanya boleh berkongsi, so sweet=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign