NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Belog saya tidak sihat!::

15 January 2011

::Belog saya tidak sihat!::

ya ampun...tadi pergi klinik jumpa doktor, check kesihatan belog hudoss ne...grr, kompem!OBESITI...what the? terlebih beban, terlebih berat, terlebih loading dan semuanya terlebih...camne?wuwu(T_T)... patutla sengal kaki sehari dua ne...err, takde kaitan ...sila abaikan(-___-)
pic source: flickr.com
Pastu doktor bagi suntikan cap Jquery Lazy Load, haritu dah bagi satu suntikan...tak jalan nampak gaya... so jangan wat-wat garu kepala bila buka belog saya pastu pic kat sidebar tepi tu, jadi cam warna grey gitu...i guess tu kesan sampingan suntikan...(-__-), cian belog ne..alololo, panggg penampar sebijik geli ahh..grr.


Note: hate weekends..

8 comments:

  1. aah la. jadi grey. xpela, sy suke color grey ;)

    ReplyDelete
  2. sbb tu sy taksuke letak byk gadget kat blog.nti berat..kdg2 readers ni bila blog lambat bukk dorg trus click "x".tambah2 student u yg pakai wifi or cable ;)

    ReplyDelete
  3. I pon mendapat suntikan lazy load jugak...

    ReplyDelete
  4. Salam

    Kesan suntikan tu yang buat overdose.kehkeh.

    Sidebar jadi grey macam tu sebab, lazyload ni kena scroll page sampai bawah, lepas tu scroll ke atas semula. Baru gambarnya ok.

    ReplyDelete
  5. zeri safeera: hehe=)


    sugar2kapas strawberry: awww, sedihnya macam tu..rasa cam best kalo tak letak gambar...huhu(T_T)..tebiat kot..hehe=)


    mentari senja: wokes=)


    logorithm: hehe, u pun dapat suntikan jugak...bagus, saya tak keseorangan...hehe=)


    Nescafe ais: owh, thanks for the info..tak tahu pulak macam tu, yang ika tahu sidebar jadi grey aje...adehh, khayal betul suntikan lazy load ne...hehe=)

    ReplyDelete
  6. biasa la.. bak kata mak aku.. buatan manusia pasti ade masalah punya.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. diamuslima: ha'ah tula...pasti ada je masalahnya, tak sikit, banyak..huhu

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign