NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Belasungkawa 2011~berita mengejutkan tapi diri ketinggalan::

02 January 2011

::Belasungkawa 2011~berita mengejutkan tapi diri ketinggalan::

okei, satne baru dikhabarkan berita yang agak mengejutkan oleh rumate comei saya akan kehilangan artis tanahair yang berbakat iaitu faizal yusof, takziah buat keluarga dan al-fatihah..hmm, semalam baru je tengok melodi terhangat 2010 dan sempat jugak tengok part belasungkawa 2010. Tak disangka pada awal tahun dan pada tarikh 1/1/11 ajalnya menjemput dikala usia yang agak muda. Hmm, ajal tak kira usia dan itulah rasanya top secret dalam hidup kita kan?ye ke?confident je ko ye... Kenapa asek nak ketinggalan aje, orang lain dah siap up entri lain dah pun..huhu(--")...takpe

Sekarang rasa mahu tidur aje, penat betul hari ne, sampai tapak kaki kremmm!!bukan kren!woi, ingat status Fb ke?whatever...bantai jelah even joe dah mention dalam entri dia pasal blogger sebelum ne...haha=p..sambung esok-esok jelah ye..(--")

note: i miss blogwalking..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign