NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Balik kampung vs raya cina::

23 January 2011

::Balik kampung vs raya cina::

Doakan perjalanan saya dan keluarga selamat...sekarang mungkin dalam perjalanan pulang kekampung...balik kampung sekali ngan mak ayah terus...rindu plak kat adik beradik...jumpa borak sekejap aje ngan kakak dan adik, nak tunggu berkumpul lelama tunggu masa balik cuti kat kampunglah, bila dah terlibat ngan komitmen kerja macam tulah...bila cuti panjang baru boleh betul-betul bersidang...^_^
pic source: etsy.com & 219shiangyang.org
eh, baru teringat balik pasal saya buat cabaran kat diri sendiri nak blogwalking dari list en.Ben hari tu...hanya 115 blog sahaja saya sempat jejak...(T_T)...dari list 500lebih tu, yang tu sahaja saya sempat jenguk...sadiskan? takpelah slow-slow kan?(-___-)... owh, balik kampung masa raya cina ne umpama balik kampung masa raya puasa...sesak lah kelantan...cakaplah cuti apa pun...confirm semua amik kesempatan nak melepaskan kerinduan kat mak ayah, kat keluarga masing-masing...hehe...harap percutian yang bukanlah panjang sangat cuti nya ne tetap bermanfaat...buat bakal yang melangsungkan perkahwinan...Selamat Pengantin Baru, semoga segala urusan berjalan dengan lancar...buat yang menyambut raya cina Happy Chinese New year...tahun Arnab rupanya tahun ne ye...

note:^_^...

3 comments:

  1. selamat bercuti yaaa
    (:
    berhati-hati


    kong si fat coii
    hehe

    ReplyDelete
  2. Anisa Hang Tuah: hehe, thanks nisa=)



    Mentari senja: mm...bile ahh, rasanya lambat g kot..hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign