NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::azam tahun baru?cuba jelaskan boleh::

01 January 2011

::azam tahun baru?cuba jelaskan boleh::

ceh!sendiri tanya, sendiri jelaskan?haha..ne saje takde keje ke hape?syuhh!syuhhh!g tito sana!!ini entri auto publish jugak<--perlu lagi ke ko mention?menyampah hokei!orait...takpe dah ter'mention' pun...huhu(--")

Azam tahun baru ea??ape ye?mendoakan pengajian akan berakhir dengan jayanya pada tahun 2011 ne. Berharap juga lebih rajin, bukan lebih rajin actually, rajin je...mm, rajin baca juornal berkali-kali even payah nak faham..azam nak kurus i think tak payah lah masuk list ye, asek makan je, hangguk ko nak kurus!pegi cermin diri ukur lemak tu...baikklahh!(--")
pic source : http://gpmsuitm.wordpress.com ~ cam biasa, asal gambar konvo aje g rembat yang orang, gambar konvo sendiri takde lagi...(T_T)...tak sabar (--")
Ada mesej jugak en.azham tanya apa azam baru dia..dia cakap...hehe, takpelah biar menjadi rahsia..haha=p. Nasib baik tak tersalah taip mesej kat dia tadi sebab sambil mesej, sambil tengok fireworks secara live melalui tingkap umah...ganazz tak?Tapi nasib baik jugak check dulu mesej betul ke tidak sebelum send..kalau tak dapat malu lagi, saya taip "apa ayam baru tahun ne?" bukan azam ye..ko lapar ayam ke ape hah?!(--")

Note: cuba mengantuk sekarang!pleasee..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign