NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Alhamdulillah, dingin di tengahari::

24 January 2011

::Alhamdulillah, dingin di tengahari::

semalam sampai kat umah dalam pukul 12..alhamdulillah smooth je sepanjang perjalanan, cuma diselangi berhenti sekejap-sekejap sebab adam mahu kencing...what the??apa pun tak kisahlah, yang penting selamat sampai...namun balik kampung pun rasa dalam kepala ne serabut, even semalam tak sempat nak kemas bilik dulu sebab satu badan dah sengal dan sakit-sakit, makanya aktiviti macam tu ditangguh. Kat kampung sekarang cuaca dingin...ai mean macam berkabus pepagi then air rasa cam sesejuk ais...itu menggalakkan penangguhan aktiviti mandi manda...ahaks...tengahari pun hawa dingin terasa juga walaupun panas..
pic source: fotosearch.com
Whatever, esok dah kena sibuk faxs kan urusan yang belum selesai, calling sana sini...kalau pegawai kerajaan yang bertugas asyik keluar minum aje, memang nak kena makan pelempang ahhh....itu je keje yang tahu agaknya, makan pagi, makan sebelum tengahari, makan tengahari, minum petang...banyak cantiiikkk!urusan haku belum setel lagi neh, PTPTN pun satu hal, asal yang bangang sangat buat keje, statement yang tahun 2009 baru dapat tahun 2011...express ko update! eh...asal emo tak pepasal ne...okei, okei tukar topik please...

Actually semalam tak makan, ai mean tak makan malam...bangun pagi dah lapar, tapi tak layan, makin lapar, pastu g timbang berat badan, pastu emo lagi, pastu saya nak stop dah...kang tak pepasal ku pelangkung lappy ne...grrr, hahah=p

Note: mood rajin

3 comments:

  1. dia hanta yang 2009 sebab nak kasitau kita punya pinjaman tu kana caj 1% bermula baki akhir tahun 2009 hehe... gamaknya dah kena caj jugakla 3% kita tu sebenarnya ;p ika tulun baya kat ami skali la... hehe lariksssss

    ReplyDelete
  2. mentari senja: ahaks, diet kat mulut je=)



    ami: owh ye ke...ahaha, emo lebih je tengok surat PTPTN, padahal dah mintak tangguh bayar sebb still bayar...haha=P, thanks ami info..=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign