NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Ain's Besday Give Away::

05 January 2011

::Ain's Besday Give Away::

Memandangkan telah ditag oleh cik innanie.ariffin makanya saya takleh nak melarikan ke luar negara terutamanya ke New Zealand, sebab tak nak buat tag punya pasal...hehe, okei okei saya gurau je, thanks ya tag saya, yeay! hehe=p...so sempena besday adik ain akan datang, saya wish awal-awal lah, Happy besday sayang...eceehh, mengada aje nak wish pun...hehe=). Harap dapatlah bekas air Tupperware tu, sebab comel sangat...hehe, nak jugak!=p

AIN'S BESDAY GIVEAWAY
Nak tau syarat klik kat gambar bawah ne ye=)

Oleh itu, saya kalau ikutkan nak tag sume orang tapi memandangkan dah syarat makanya saya tag followers yang latest iaitu nur aisya humaira, ^_^...

Note: terlebih tidur(--")

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign