NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Yes! Bukan Year End Sale tapi status Nuffnang bagi::

31 December 2010

::Yes! Bukan Year End Sale tapi status Nuffnang bagi::

Seronok, kahkah!apehal ko?Actually nak cakap ritu kecewa sikit sebab nuffnang tarik membership status Glitterati..Sekarang dah dapat balik dah!haha=p, itu aje, nak bagitahu!..Nak tahu kenapa membership kita akan ditarik disebabkan beberapa perkara..antaranya ialah wujudnya pesaing nuffnang dalam entri/belog kita. (--"). tapi bila pikir balik, ada ke tak macam tu, macam tak ada...huu(--"). Nak tahu lagi punca status kena tarik, google, takpun baca syarat status glitterati, so maybe one of them kita tak penuhi sebab status ne auto je..
pss: hehe, sengih(--")
Even takdelah effect mana punya mood nak blogging, still buat entri cam biasa,  tapi ada jugaklah terbit rasa kecewa sebesar cucu kuman...(T_T), Apepun thanks nuffnang, haihh bila lah nak berjaya cam blogger lain. Kira letak azam untuk tahun-tahun mendatang boleh?hehe=p...Apapun nuffnang da best, even tak pernah nak dapat BE lagi, saya still sayang belog hudoss mucuk ne, i lebiu!haha=p. ko apehal?err...okeis, okeis behave!!Whatever, happy blogging ye semua...^_^

Note: lapar(--")

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign