NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::window shopping amat membahagiakan::

09 December 2010

::window shopping amat membahagiakan::

saya pernah baca satu artikel dalam majalah mengatakan bahawa apa-apa yang berkaitan dengan shopping menggambarkan jiwa tertekan...sangat tidak betul okei!hehe, tu apa yang dirasalah kan, window shopping bersama mak sangat membahagiakan ye, window shopping ngan en.azham pun bahagia jugak...haha=p, adakah ada maksud tersirat disebalik ayat itu? err, abaikan...hari ni sangat sibuk, tika buat entri pun baru usai lepaskan penat sekejap seharian keluar bersama mak...snow white dan repunzel jangan jeles okei,...owh, kenapa tetiba plak rindu sesangat kat diorang...ehehe, jangan risau banyak lagi agenda saya dah susun untuk kita nanti..hehe...ish!!
pss: thanks mak bagi gen cantik kat saya....eh tetiba?
hari ni memang betul berwindow, nak shopping bukan berduit pun, cuci mata pun dah seronok kemain... bumi kelantan basah hari ni...alhamdulillah..tadi segala jenis kedai pergi hendap, langsir, perabot, kain macam-macam lah, dan yang paling tak tahan bila mak ngan anak sama naik pening dan mabuk bila tak tahu nak pilih yang mana, semua cantik...lastnya? okei abaikan kesimpulan disitu!

paling seronok bila jumpa sesuatu yang mak berkenan, hehe ( mula-mula sampai kat kedai tu, mak cakap, nampak macam mahal barang-barang kat kedai tu, sekali?abaikan)...malam ne mak bagitahu nak membaca kat ayah...jangan fikir bukan-bukan okei, bukan baca jampi serapah ye, baik baca al-quran lagi bagus! nak bacakan harga-harga serta item yang berkenan...wakaka=p, mengadaplah mereka berdua malam ne kat meja bersidang...sungguh romantik... anak siap ambik gambar lagi tunjuk bukti!Cantik punya peranan...hehe^_^

note: okeilah mahu siap-siap, sambung ngadap belog nanti-nanti plak...rindu okei^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign