NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Tiada apa nak dibanggakan::

21 December 2010

::Tiada apa nak dibanggakan::

Hari ni amat lesu, sesejuk rintik hujan yang berterusan...beku, suram, dan cool...okei, takyah lah ko nak berdramatik...hehe=p. hari ni buat make over suam-suam kuku sahaja, asal terletak ke tempat asal sudah, yang lain tak langsung bersentuh, tapi yang jayanya makanan tengahari untuk budak berdua tu tersedia awal...bravo!! hahah=p sebabnya semua dah lapar tahap gaban bila musim salji cenggini, termasuklah yang menaip ne...agaga=)
pic source: langithariini.blogspot.com
Namun sesuatu yang tidak dibanggakan apabila perkataan M disalahgunakan dengan tanpa disengajakan...huu(--")Menidurkan diri dan Makan bila terasa nak makan, entah hape yang sedap tataulah aktiviti cenggitu...kehkeh, memang tak senonoh, bila tak study memang otak betul-betul tidur, baikkk ko punye perangai! azam hancur ke laut!eh ko ada azam ke?err...errr...(--")

Sangat bosan bila takde pe-pe nak study...cam poyo je ko punye statement...hehe, betullll!okei okei memanglah time study nak aje mencutikan diri, bila dah takde watpe-pe ko rajin-rajin plak mengada..okei ko memang mengada!haha...serabai rasa (terus tengok diri sendiri kat cermin, bintik putih makin melampau)...lemak tak yah cakaplah...(T_T)

note: i miss someone

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign