NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sudah mendapat anak buah adanya gaya::

31 December 2010

::Sudah mendapat anak buah adanya gaya::

Sebelum balik s/alam haritu sempat jugak pergi menjenguk rakan sekolah dulu, selamat melahirkan baby girl... Actually masa saya g tu pun kebetulan rakan dah habis tempoh pantang. Dan paling tak tahan rakannya punyalah baeeekkk perangai pergi bawak sekali Bigapple donut, haha=p. Teruk betul, sebab kebetulan lepas beli tiket bas tu terus pergi terjah tesco cari donut, alang-alang beli belilah sekali kat family dioram. Nasib baik semua adiknya ada kat umah...hehe.
pss: sedapnye, mungkin kali terakhir makan, ayah dah suruh stop beli mende alah ne(T_T)
Alhamdulillah baby dah sihat, mama dia cakap aimi damia demam kuning hampir 3 minggu...kesian jannah, hanya dia yang tahu bagaimana diuji anak sakit tika masih sekecil itu, apepun berdoa baby terus sihat dan bertambah-tambah berat badan. Lama jugaklah melekat kat sana, borak macam-macamlah. Tak sangka da dapat sorang anak buah ye. Tetiba plak terbahasa untie kat baby damia...haha=p..okei, memang da tua ye!(--")
pss: aimi damia...alolo...ee geram, geram!

Note: Gambar mama die takle letak sebab seksi, aouch!nape ibu bersalin nampak makin cantikkk....(--")

4 comments:

  1. hehe.. dapat anak sedara dah..
    result exam ami hujung january baru dapat :)

    ReplyDelete
  2. ami: hehe, tu konon aje, kira anak sedara lah jugak...nak timang anak sedara sendiri lambat g...hehe=)congrates!bile nak belanja ika ne, asek cashout aje, besnye...

    ReplyDelete
  3. bila agaknya nak dapat anak sendiri ea =)

    ReplyDelete
  4. cik cira: itulah, kena tunggu je la, hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign