NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::sinonim musim sekolah::

01 December 2010

::sinonim musim sekolah::

tentulah nikah kawen kan?kan?musim sekolah memang cuti terbaik untuk majlis perkahwinan, and whatever majlislah...nama lagi cuti panjang, rugilah tak manfaat betul-betul kan?sebelom balik s/alam hari tu sempat jugalah ke terengganu, ada kenduri anaknya kawan mak...anak kedua dia, anak sulung tak kahwin lagi, tengah buat PhD...perghhh!!terkagum ya disitu...haha=p
pss: ne masa mak jumpa kawannya yang lain, first time jumpa lepas puluh-puluh tahun tak jumpa...hehe
actually gambar tu ada motif yang tersendiri..agaga=p, mak pun suka sebab saya pandai detect instinct mak, terus mak tunjuk kat ayah gambar yang penuh makna itu untuk dilaksanakan  misi seterusnya...haha
pss: err, abaikan si gemops...
kesimpulan....makkkk saya mahuu kawenn!!...sekehkan, gatal gelebik ko, habeskan study dulo...(--") pasrahh..

note: pasne nak buat entri ala-ala gediks..hehe

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign