NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sindrom M mula tunjuk belang::

20 December 2010

::Sindrom M mula tunjuk belang::

Tahu apa sindrom M? ala…takkan tak tahu kot, membaca, menulis…grrr, okei, tipu!haha=p, sindrom Malas, Makan, & Menidurkan diri..oo, banyak jugak rupanya words stand for M…ekeke…, dah pandai dah rasa malas nak buat entri, tahu buat sindrom M yang lain saja…hape ko takde keje ke?Kata nak saiz M, kalau macam tulah gaya, bukan takat saiz XXM ko amik, extra XXB pun ko bantai…okei, mula dah merepek kat diri sendiri...(--“)
pic source:susancohangardens.com
Grr, bila tiang telefon nak ganti ne wehh, nak check pasal Uitm pun masalah…cam poyo je bunyi, ye ke? Okeih, neh da tahap menggeletar tangan nak buat blogwalking, En.Ben dah publish berapa juta segmen dah agaknya?? Ruginya, waa(T_T) ,entah isu hape dah cik epal dop update?Dini dan blogger lain hape cite lah…dasar pencuri tiang telefon, ko takde keje lain ke? Agaknya tiang telefon pada masa akan datang perlu dipacakkan atas awan, baru ko tahu susah nak mencuri, kena amik tiket flight dulu kalo nak mencuri pun…(--“) Agaknya dah berapa banyak haku dop bebel kat pencuri yang bebal tu…grr, abaikan---abaikan

note: ^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign