NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Simptom tangan gatal::

18 December 2010

::Simptom tangan gatal::

pic source: publicdomainpictures.net ~ dah tak boleh pegang camtu dah
mm…hari ni hujan je sepanjang hari, takde buat apa melainkan hibernasi ala moden…tambah plak nak online tak boleh sehari dua ne, punyalah orang telekom lemah gemalai buat kerja…grrr, takpe, takpe… hanya melepaskan geram dengan membuat entri juga walaupun takleh publish…(--“), betul-betul kecewa, nasib baik sejuk je sehari dua ne, kalau tak bikin hati panas saje…hehe=p, Gaji bila mahu masuk?tangan dah gatal neh…actually tangan tahap teruk dah, memang confirm tak selera nak tengok…apedehal lah doktor boleh bagi salah ubat ne wehhh(T_T), entah ada harapan ke tak nak kembali ke keadaan normal?(T_T)

Note: garu-garu..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign