NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Serabut serabai::

11 December 2010

::Serabut serabai::

neh banyak plan punya pasal, entah sempat ke esok nak laksana kan, snow white ngan repunzel pun da nak balik KL petang esok, macam tu lah kalau dah kerja, sibuk memanjang aje...tambah plak masih freshie... tak sabar nak kerja tapi macam fikir panjang...macam nak jadi fulltime housewife saja, namun memikirkan perangai diri sendiri baiklah bekerja untu mengelakkan menyusahkan orang yang dicintai...okei!sudah berangan lebey(--"), ko cuba sedar diri sikit, tesis tak sentuh lagi, berkepok ko dah berangan!huu*_*
pic source: funnyanimalsite.com
Kalau jadi fulltime housewife, inilah baru betul peribahasa dan kata orang tua dulukala, belajar tinggi-tinggi akhirnya ke dapur jua(--")...err, abaikan ...mari kita bercakap tentang sesuatu yang menyeronokkan lagi... tentang lemak-lemak yang bertambah bila balik kampung, plan diet hancur kelaut...seminggu diet turun 0.02 miligram, balik kampung seminggu naik setengah kilo!memang terbaikkk...(--"). Asal lah orang perempuan, naik berat badan pun dah kecoh satu dunia...what da?? nak buat macam mana, badan bukan nak guna sekejap, lama...so kena jagalah betul-betul kan?(T_T)

note: sekejap lagi nak keluar g majlis rakan, kahwin!hehe...update later ya^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign