NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Selamat Pagi dunia::

10 December 2010

::Selamat Pagi dunia::

alhamdulillah...masih diberi kesempatan untuk menikmati pagi yang indah...hehe=), penat tak hengat semalam seharian berjalan, agenda hari ini belum diketahui lagi macam mane...minggu depan dah kena pegi s/alam kena libatkan diri untuk registration pelajar baru...hu(--"), baru nak enjoy sikit kat kampung...ish!kacau betullah...hehe

takpelah nak buat macam mana kan, petang tadi baru dapat mesej confirm tarikh dari rakan...hmm, kalau ikutkan hati malas je, tapi tak boleh la kan <--nada sengau. Ingatkan semalam nak buat entri sikit, sekali dah babai, (--")...Blogwalking pun mane yang sempat aje, hehe=p...eh, macam mana kita nak tinggalkan jejak kat blogger lain yang kita g terjah tu?apehal la blurr sangat pasal tu, adakah wajib meninggalkan komen or mm apa-apa jelah yang nampak kesan jejak tu..

hmm, bab komen mengomen ne kurang sikit....biasalah, takut orang terkensot hati ngan saya, yelah mana tahu tengah eksaited mengomen tertaip perkataan yang boleh mengguriskan hati orang lain, bak kata sorang blogger tak ingat sapa nama, ayat kat alam maya ne lain, nak bagitahu lain, orang baca lain plak jadi nya, tak ada tanda !, jadi ada tanda !...nada baca sepatut turun naik, jadi flat saja, tak pun tinggi saja, tak ke dah jadi kesalah fahaman...tu yang jadi tak berani nak komen...(--")... okei, tipu, sebenarnya dah jadi la kat diri sendiri kat laman sosial yang femes skang ne, skang pun dah jarang sangat layan laman tu, so tu yang jadi lebih beringat dan berhati-hati...sampai jadi trauma haku nak komen-komen ne...orang dah silap tafsir payah lah, sampai sekarang tak pepasal jadi musuh orang...whatever!so sendiri mau hengatlah...even dah kena sumpah seranah saya cool je takmo membalas, letak satu ayat pun dah kena balun balik, tak sempat nak explain, maaf pun tak nak terima...ooowh!gileww, memang peristiwa tu menghantui, sedih lah jugak hilang sorang kawan... yang penting orang tu dah takde dalam list sebagai kawan saya...mak cakap orang macam tu tak payah lah buat kawan...jadi kawan pun takut ditikam belakang...baik kat depan, belakang kalah hantu...takpelah, takde jodoh nak berkawan agaknya =)

eh!asal tetiba jadi merepek plak pepagi neh...asal nak cerita bab komen saje, terus melalut tak tentu pasal... haha=) Nice day...tetiba rasa hebat plak pepagi neh, sebab semalam dah set dalam kepala hotak nak bangun dengan perasaan hebat...konon lah ko!okei...nak g timbang berat badan...jangan rasa tak hebat sudah lepas naik penimbang tu...haha=p

note: nak layan pulut Gadong...pernah makan??

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign