NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Segmen Ben Ashaari~penjelasan eksklusif::

28 December 2010

::Segmen Ben Ashaari~penjelasan eksklusif::

haha...cam cabai je tajuk, ko saje kan?eh, takdelah, memang betullah, nak buat penjelasan ne. Actually haritu kan joinlah segmen 500 blog yang en.Ben buat, sekali bila dah tersenarai tu, eksaitedlah..sekejap jelah. Bila first keluar soalan harian..okei, fine!Number URL sendiri kat 500 blog list pun tak hengat...tambah plak nak ingat yang lain, lagilah kan?Punya dengan penuh harapan ada jugaklah pegi klik page en.Ben buat senarai tu, rupanya dah takde. Ok fine!En.Ben memang telus. 

Pastu, takpe saya tak putus asa, cehhh.. ayat nak poyo aje...hehe, kira ada harapan masih ada lagi lah sebab ada soalan terkumpul...sekali pergi baca soalan...Wuhuuuu!!!bukan gembira ye, jadi terkejut kerana memikirkan betapa sukarnya soalan En.Ben kalah waktu SPM dulu...hehe=p. Sekali berharap kat soalan bonus plak...okei tipu, saya dah macam nak tunggu cari harta karun yang ada emas solid aje sekarang...haha=p, Buat bakal pemenang segmen 500blog en.Ben saya mengucapkan jutaan Tahniah atas kehebatan mata anda serta ingatan tulus ikhlas minda anda...(T_T), saya tumpang gembira dan terharu diatas bakal kemenangan dan berharap...okei dah, dah!ko tak yah merepek merapu...wuwuwu, nak g cuba jawab gak ahh even ....malas nak taip, tak salah mencubakan...hehe=p

3 comments:

  1. ouh.sy ada gak msuk segmen en ben.tp xberjaya plak.wawa

    ReplyDelete
  2. salam~ ziarah sini dari blog enchek BA~ follow kamu~

    Jom join Pencarian TOP Commentators!

    ReplyDelete
  3. elle: takpe, boleh cube lagi, t kita sama2 join segmen en.ben lg=)



    sunah: thanks, t ika terjah=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign