NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Segmen Ben Ashaari: 500 Blog!::

26 December 2010

::Segmen Ben Ashaari: 500 Blog!::

waa, update laju-laju, mak aihh, mitak2 sempat! harini bizi wehh, nasib baik g baca belog cik dini satne, kalau tak melepas lagi segmen en.ben kita ne...meremang, meremang ne haih sambil menaip! sebab taip laju-laju kan...haha=p, kot tak sempat masuk list!! sempat lagi merepek...

serba sedikit mengenai Greenapel (Tuan punya belog lah)
ape ye, aa cepat pikir!cepat pikir!
mm, berniat untuk membela anak kambing, tadi baru timbul minat..(akan diceritakan dengan lebih lanjut dalam cabaran projek 30 hari)
Suka makanan, dan memakan makanan
Amat tidak sukakan lemak dan dalam proses menurunkan berat badan (aisehh, perlu gtau ke)
hmm, ape lagi, apa lagi? Oowh, saya tak suka epal hijau even guna nickname greenapel
cukup dah kot..sikit je kan?

tujuan berbelog
Dulu tujuan untuk tahu apa itu belog, terfikir apa yang blogger tulis kat belog dioram
Sekarang bolehlah nak bagitahu kalau berbelog ne untuk isi masa lapang dan juga mencuba bakat menulis... haha, okei okei ai mean menulis waktu rasa nak menulis tak kira ada idea ke tak, semua main balun aje, and one more thing, tak sangka leh kenal ramai orang kat dunia maya ne ye, hensem hensem plak tu, cantik cantik, waduh waduh! tak sangka...okei dah! dah!

Note: Sape nak join segmen en.Ben ne jugak boleh buat entri cam saya ye, buat pasal diri sikit, tujuan blog wujud sikit, kalau nak lagi sahih terjah belog en.Ben ye...

4 comments:

  1. :D hehe... sama la.. mula2 nak isi masa lapang je. ika ingat tak lagi ami dulu kat opis pun sanggup update blog. addicted. skang lagi la bertambah meroyan kalo tak update blog. gila blogging kih3

    ReplyDelete
  2. mane perasan dulu ami dop mengadap mende alah tu...haha, ke ika tak ingat ahh? hehe..t kite jumpa eh, rindu lol=)

    ReplyDelete
  3. hehe.. ika tak pasan kot. kadang dapat laptop e.fatah pun jadila.. kalo bawak laptop kompem ami update. ke time tu ami ngan zie ey.. lupa... hehe...ika sempat kenal tak zie? masa zie dulu encik2 yang manis bicara tu tak turun langsung kat kb... sian zie

    ReplyDelete
  4. ha'ah, hehe, ziey ika sempat kenal...aicehh, ne tak sabar nak bergosip neh, t ika mesej ami...haha

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign