NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sambutan, oOwh! rai hari kelahiran tanpa tuan dirai::

26 December 2010

::Sambutan, oOwh! rai hari kelahiran tanpa tuan dirai::

cehh, actually takde tajuk yang nak letak pastu bantai je...haha=p, jangan lah marah, tajuk tu memang g ke point terus...so takyah explain la kan?ke nak jugak...hehe, actually haritu kan besday snow white, pastu memandangkan tuan dia demam dihari lahir sendiri dan juga tak boleh balik kampung, maka kami sekeluarga pun keluarlah celebrate untuk Snow White dan tolong makan untuk dia...hehe, terus dia cakap tak adil..kesian=P malam tu pun semua tatau pun mak ayah nak keluar, ceh kira kejutan jugaklah untuk budak adam dan budak kakak...errr, dan juga saya...kihkih(--'), meh layan gelagat budak dua tu jelah, 
malas nak taip..
 pss: (^_^)
 pss: hehe..
 pss: adam...adam,eee
sempat temu ramah kat cashier apehal ramai sangat orang malam tu, sampai nak tunggu meja kosong kena beratur, banyaklah simptom muncung panjang, muka masam...hehe, ai mean order sampai lambatlah...

4 comments:

  1. sgt pantang tgk ada mknn..sdp!

    btw syg..your blog mcm berat lah..hihi..

    lbt loading

    ReplyDelete
  2. sugar2: lol ye ke?ika pun tak pasan, maybe sebab bnyk sgt widget...t ika try godek balik puncanya, thanks =)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign