NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Rindu nak baca entri baru ZaCk Realiti Konspirasi::

22 December 2010

::Rindu nak baca entri baru ZaCk Realiti Konspirasi::

hoh, actually memang tertanya-tanya gak kemana Zack menghilang, memandang rakan setaman zack tu cakap Zack ada masalah skang, makanya turut berdoa lah moga segala masalah Zack akan selesai, well problem is friend..cehh.. tu kata fatin lah, mana lah haku tahu cite sebenar kan? harap new entri akan muncul tak lama lagi.. hopelah kan? masa memula jumpa blog zack, tataulah plak dia blogger yang femes tahap gaban, tapi pas baca entri-entri dia, memang jatuh cinta habes, dia kelakar kan? pastu mulalah khatam entri Zack selama dua hari berturut-turut...demm!pecah rahsia...haha=p, gelojoh kan semua entri nak baca sekaligus, tak tunggu-tunggu, sampai tak cukup tidur...haha=p, pecah rahsia lagi, pandai dia attract pembaca..even dia jarang update, mak iah memang ramai ahh pergi mengadap balai dia, ngan haku-haku sekali pegi mengadap menjunjung entri sampai lupa diri..okei tu dah lebih...hehe=p. sekarang pun masih tertunggu-tunggu zack nak update, kot-kot nak cite masalah ke, life baru ke, mane tahukan, nak tahu jugak...haha, kepochi betullah...g ngaji sana(--")
zack memang macho kan?hehe=p
note: copy muka zack bole?okei da copy pun..(--")

2 comments:

  1. miss shizu: tula, kot2 Z dah kawen tak? haha nak bergosip plak...hehe

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign