NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Rachel Ray buat saya yakin dengan aset sendiri::

02 December 2010

::Rachel Ray buat saya yakin dengan aset sendiri::

kadang-kadang kita sebagai hamba Allah lalai, alpa, tidak bersyukur dengan anugerah yang diberi..selalu sahaja nak banding-membanding dengan orang lain...seringkali mengeluh akan sesuatu anugerah yang hanya DIA sahaja yang tahu kebaikannya untuk kita..ehehe..macam refer kat diri sendiri je..haritu tak sangka kejutan yang Rachel Ray bagi kat saya...ohh, really appreciate you darl...haha, bajet gile Rachel Ray tu datang bagi nasihat percuma kat haku, haha=p...
banyak informasi dapat, selain cara menghargai aset yang ada...wakaka=p, alhamdulillah ya Allah, kadang-kadang tidak sedar semuanya ada hikmah...then paling best Rachel Ray menjemput tetamu khas tentang senaman untuk memejalkan aset tanpa pembedahan segala bagai...cara paling selamat, free, mudah dan seronok okei, hehe....nak tahu banyak informasi dari Rachel Ray bolehlah lawat official website beliau, tapi saya lebih suka tonton secara live...sangat banyak benefit okei..martha steward pun tak kalah kaya dengan informasi... tak boleh tahan tengok Rachel Ray punya cookware dan segala bagai yang sangat comel dan menarik...haihhh

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign