NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Post terakhir 2010~pesanan buat yang celebrate New year::

31 December 2010

::Post terakhir 2010~pesanan buat yang celebrate New year::

Cehh, ne post terakhirlah kiranya untuk tahun 2010...rasanya dah banyak wish kat entri sebelum-sebelum ne, makanya memang sinonim lah kalau kalau adanya sambutan untuk rai kedatangan tahun baru 2011. Kat tv dah sibuk tunjuk konsert sana-sini, dah sibuk review sana sini. Apepun ini sikit pesanan untuk ingatan bagi yang celebrate tu
kalau yang celebrate g makan-makan tu, beringat time makan jangan dapat diabetes/obesiti/ penyakit berangkai suda(--")
kalau yang celebrate g tengok konsert tu berhati-hatilah~tapi kalau dah berniat nak pergi buat anak tu, tataulah kan, jangan ko buang merata-riti plak pasne, pandai buat pandai tanggung!
Kalau yang celebrate g karaoke tu, jaga-jaga suara jugak, kang masuk tahun baru, sore dah tadakk!
kalau yang celebrate g main bowling tu jaga-jaga jari tangan, kang takleh nak sarung cincin dah...hehe=p
kalau yang celebrate g shopping tu beringat, jangan sampai rabakk poket, koyak beg duit, pokai akaun
Kalau yang celebrate g dengar ceramah dan tazkirah tu, alhamdulillah...sama-sama kita berkongsi ilmu ye^_^
kalau yang celebrate g merempit tu, harap jangan jumpa jalan mati, jumpa jalan kekubur  terus takpe!
Kalau yang celebrate kat umah cam saya..buat entri jelah gayanya sambil ngadap tv ye dakk?haha=p

Apepun kita jumpa next year plak..okeis???Even macam mana kita celebrate new year yang penting sentiasa hargai diri kita dan kehidupan yang kita lalui...

Note: will miss the moment

2 comments:

  1. hehe.
    jumpe next year!!!
    esok je pon.
    =.=

    ReplyDelete
  2. hizamirahim: hehe,tulah, nak gempak aje, padahal esok je..eh?hizami?wahaa..gaya teruja..kelakarlah kamu, ceh puji tu ye=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign