NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Pengalaman penerbangan yang menggerunkan~Last sequel::

12 December 2010

::Pengalaman penerbangan yang menggerunkan~Last sequel::

Nak jugak buat kesimpulan...tak habis-habis lagi...boleh la ea, layan kan aje perangai menyampah ko ne! Actually masa balik hari tu first time check-in kat kiosk, wakaka=p, ceh...berdebar kenmain, ngan mende-mende IT ne haku alah sikit, yelah takut tersalah tekan, meletup!terus teringat kat kelas Hj.Joe ritu..(T_T), malu betul. 
pss: err.. perlu ke?
First time pengalaman penerbangan pada tahun 2005, masa nak tunggu keputusan masuk U, kebetulan ada orang taja tiket nak melancong ke sabah sebulan lebih, alhamdulillah boleh dikatakan semua kawasan sabah dah jejak, sarawak brunei dan johor saje tak pernah sampai...hehe^_^, tapi pengalaman masa tu sangat mendebarkan, mana taknya, pergi sensorang, punya lah risau mak ayah nak bagi pergi, tapi tiket pun dah beli takkan nak burn gitu aje, dari KB transit kat KLIA, hampir saja ketinggalan penerbangan sebab syok dop borak nga pak su yang datang temankan kat KLIA, berlari-lari lah wei kat lam airport tu, gate baru nak tutup, berdebar sakan, hampir saje terlepas(--"), tu lah pengalaman yang paling diingati....hehe. Bila lah ada peluang nak g melancong macam orang lain, tapi.....hehe, takmau cakaplah...

note: Tangan mula gatal-gatal, makan apa plak ne, allergik datang lagi, mak cakap badan saya banyak toksin...(T_T)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign