NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Penat~puashati lagi window shopping walau tak berduit::

16 December 2010

::Penat~puashati lagi window shopping walau tak berduit::

Tak sangka boleh completekan pusingan ronda-ronda cuci mata hari ni. Dari kota bharu ke rantau Panjang, pastu ke pengkalan kubor plak, pastu ke kota bharu balik. Memang terbaik..penat!!nak kata cari benda takdelah pulak, agak nya saje nak habiskan minyak dalam tangki, harga minyak kan dah naik, baru betul berfoya-foya gitu…ahaha=p…tak sangka plak mak amik cuti sebab hari tu cakap tak puas lagi nak jejalan ngan mak…hehe, nasib baik gaji belum masuk, kalau tak dah hangus terbakar dalam kedai-kedai yang tak sepatutnya tadi…cam tipu je…
pss: terkejut tengok harga~murah ke mahal tak tahulah
Takpe-takpe, takkan lah tak beli langsung kot g sana kan? Buat survey saje tadi, tapi secara tidak sengaja kejadian tawar-menawar terjadi, tak sempat dielakkan(--“)…mahu nanges juga tengok harga barang-barang sekarang(T_T). Macam mana lah nanti? Agak-agak dekat Nilai pun lebih kurang saje barang-barang macam tu harganya. Fulus wa fulus…kalau takde duit zaman sekarang jangan haraplah weii nak beli apa yang nak, barang keperluan pun nak dapat cukup-cukup makan saje…grrr…Abaikan, abaikan….penatttt!!

Note: mahu tidur

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign