NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Ordering over action dari budak Adam::

16 December 2010

::Ordering over action dari budak Adam::

Neh nak emo jugak rasa, budak adam saje tunjuk action lebih, siap suruh ayah call mak bawakan satay ke sekolah bila dia rehat nanti…grr!!mentang-mentang tahu mak cuti, sedap jer mengatur ea, banyak chanteekkk!!sedap je order, duit mane?!!amboih kenmain je…haku dulu masa skola bawak bekal saje, pastu duit paling koman pun dapat 50sen…grrr, budak sekarang 3 ringgit pun takde baki langsung buat balik…grr(--“)hape ke mende dibelinya dekat sekolah tu?mm…wondering…
pic source: rasamalaysia.com
Note: Mahu buat aktiviti apa ye hari ni?^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign