NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Nothing warm the heart like an old friends & Wedding::

11 December 2010

::Nothing warm the heart like an old friends & Wedding::

ceh, sebijik copy tajuk album kat FB sebab malas nak fikir letak tajuk apa, pastu menyampah lagi kat diri sendiri sebab firt time express upload gambar dalam laman sesawang tu...biasa peram sampai berkulat dulu, baru ingat nak upload(--")

Tiada apa dapat diungkapkan tatkala berjumpa rakan lama, seakan mimpi..ececeh ayat nak puisi..haha, sangat eksaited jumpa mereka yang lain, adehhh malu bila dah jadi debab cenggini nak jumpa member lama (T_T), selekeh okei, selekeh!takpelah nak buat macam mana, terima jelah hakikat ko gemop...banyak cekadak ko ne!okeilah, kita layan gambar kejap...ekeke=)
 pss: Happy friends..
 pss: Sipah & pasangan...bahagianya
 pss: X-watan friends..
 pss: goodness, i da jadi untie...(--")
pss: Selamat Pengantin Baru...

note: hari ni rasa penat sangat, lepas maghrib dah tertido..tapi nasib baik sedar balik, so jadi entri ne, ka lah mahu rehat,nanite^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign