NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::My sweet VAIO Eseries~terlepas pandang::

07 December 2010

::My sweet VAIO Eseries~terlepas pandang::

kenapa baru terbuka hati nak godek website SONY...huwa(T_T)...sudah rugi lol...kenapa?kenapa??okei...sudah-sudah lah, nak berdramatik plak...ye, tersangatlah rugi yang mendalam serta mencengkam perasaan bila mana contest sebegitu mudah boleh terlepas pandang, dah tarikh tutup punya lama gila dah berlalu!orang yang menang dah berjuta-juta upload gambar lam VAIO E sweet tu...ececeh, macam lah pernah join contest...okei-okei mengakulah memang tak pernah...baru je nak terbuka hati nak join contest, terus diburu kekesalan akibat dah melepas..haha=p, konon!!

takpelah kita review sikit rupa dan cuci-cuci mata dengan warna yang begitu harmoni neh...i likee~heheh=p
pss: konon-konon teruja giler first tengok...terus g choose colour.
pss: goodness, memang terbaiklah kalau dapat satu set colour macam ne...
pss: terus teruja nak g join contest lepas tengok review picture diorang hantar..
pss: punye simple contest, terus rasa nak join lah...kata terbuka hati tadi kan tekan-tekan nak register...
pss: sekali, pegi tengok term and condition~tarikh tutup June lagi
bapak ketinggalan punya info haku...wuwuu, kenapa ini boleh berlaku kepadaku?(T_T)...owhh, the green set so hot...alahai bertuahnya siapa yang menang contest tu(--")

note: harap lain kali berpeluang nak menang jugak...harapan wajib tinggi..haha=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign