NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Musim baru, ibu segala musim::

29 December 2010

::Musim baru, ibu segala musim::

Adakah patut digelarkan sebegitu rupa? i think deserved lah kan sebab bersempena tahun baru 2011 yang bakal dilalui kita semua, bermakna bakal juga membuka lembaran baru dalam hidup kita...ececeh, ayat nak bermotivasi aje, musim baru ibu segala musim?kenapa plak wei...cuba terang sikit, ceh, sendiri buat soalan, sendiri jawab, bagilah orang berteka-teki dulu..nak ke?hehe..tadi ditanda [baca : tag] di mukabuku, ko pehal nak copy zara ke wehh? She's so adorable kan? ehehe, cam sedap plak kan zara tulis camtu, dah jadi trademark ahh, terus tau tu zara nya penulisan...ececeh, terpuji la plak...hehe..mm, kalau saya agak-agak ada trademark x?Sekeh kan, nak trademark bagai plak, merapu je banyak ko tu..ehehe=p
pic source: livedunya.com~ dalam banyak2 images berkenan yang ne, apehal entah?hehe..
haa, kan dah meleret!!!apa tadi?owh..ibu segala musim kan, sebab nya permulaan musim baru ai mean tahun barulah, banyaklah dapat jemputan kawen, kenduri cukur jambul, yang bertukar status jadi separuh milik orang, yang bertukar jadi mak baby, macam-macamlah, kata orang kelate "serbo mok niqo', ado belakolah". Apepun bagi yang masih tercari-cari tarikh sesuai untuk apa-apa majlis ke, gathering ke, reunion ke, ape-ape jelah boleh g terjah belog yang buat saya lapar daging kambing... aishh, silap!ai mean buat saya teruja sebab dia dah advance, boleh tahu semua cuti tahun depan...terus setel masalah...

note: Owh la la la^_^

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign