NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Mula rindukan budak mucuk itu::

31 December 2010

::Mula rindukan budak mucuk itu::

okeh, mula-mula takmau tingat kat dia...alih-alih tingat jugak, ee, geram-geram, rindunya kat budak mucuk aiman, semalam aiman dah balik sabah, dia balik ngan family dialah, takkan nak balik sensorang plak?ye dakk? meniarap pun tak pandai lagi, dah pandai-pandai nak check-in masuk flight, tak ke ajaib nanti?haha=p
pss: geram-geram
Ouch, rindu,rindu!meh layan gambar aje, geram je budak demup ne...
pss: owh!i miss both of them

Note: harap sume family c'la sume selamat, dan sume dah setel kemas, rumah kena masuk penyamun

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign