NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Muka bila dah stim~sedap::

27 December 2010

::Muka bila dah stim~sedap::

hari ni buat perkara yang tidak senonoh, apa lagi kalau bukan melayan peta dunia sampai tak hengat, pastu bangun-bangun pergi menstimkan muka, pedih, nyaman...tapi memang best, patut mende punya simple nak buat kena rajinlah layan, tapi memandangkan seorang yang pemalas rajin, mende stim-stim ne buat time ingat jek, habes bijik-bijik putih dan hitam kat muka meraung, padan muka! puas hati...hehe=p...so janganlah harap nak buat kat spa saje, tapi kalau duit bersepah boleh lah!...Pernah stim muka?Alah macam buat facial muka lah...hehe, tapi yang ne buat kat rumah je lah, bila-bila masa pun takpe...
pic source: slapdashtheory.blogspot.com
hah, macam tu lah buat tadi, jangan letak air panas banyak sangat, dan make sure budak kecik takde main sekeliling, maunye tengah syok layan stim, habes melecur muka tak pepasal kena kacau dek budak...hehe=p

Note: malasnya nak kuar(--")

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign