NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::mari tepuk atas kelaghaan diri, tepuk-tepuk::

24 December 2010

::mari tepuk atas kelaghaan diri, tepuk-tepuk::

Haihh, tadi masa nak publish post baru perasan post entri dah cecah, malas nak cakap...tapi baru sedar akan kelaghaan diri asek merapu meraban lam belog yang hudooss neh, pekk!tepuk diri..tu bukan idea okei, tu merapu, bebel, entah hape jek. Dan sekarang baru sedar kenapa pertandingan melukis dan mewarna tika dulukala saya tak pernah menang even saguhati pun(--"). Lukisan kawanan burung tu tak pernah berubah(T_T). Pulak kena tulis sign nama yang dilukis kalau tak orang tak tahu hape dia(T_T)
pss: jangan sindir..or kutuk, or ape-ape, tengok saje..(--")
Dan baru perasan jugak readers berjenama Polo bertambah jadi 42?Datang dari mana, malu ahh, dulukala belog ne tempat lepas perasaan, skang pun sama jugak...haha, banyak menulis time stress, time masa cikai-cikai je, time assignment kena hantar esoknya, time tu jugak haku sebook nak ngadap belog ne..time2 kritikal jugak yang dipilih nak buat entri, hape perangai entah..haha=p, tepuk lagi!!Dulu memang en.azham sorang je ngadap mende hudoss ne, skang dia dah dapat kawan..hehe, ishh, ish(--"). Tenkiu sudi baca belog ini ye, saya bagi sejambak bunga yang belum dipetik lagi, masih fresh tertanam lam tanah. Tanah yang subur, tu semut suka..=p. Kalau nak, klik kat pic ye..cantik juga rupanya saya lukis...okei okei g muntah sana...hehe^_^

note: lapar...grrr

3 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign