NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Malu saya kat mak::

15 December 2010

::Malu saya kat mak::

Memandangkan saya tak berapa sihat semalam, kononlah kan!hehe=p, makanya semalam ayah ngan mak tanyalah nape tiba-tiba sakit kepala apa semua, entahlah..jawab tak tahulah jelah, mungkin dah lama tak sihat, kot tiba-tiba saja badan nak jadi tak sihat kan?(--")
pic source: mummymatters.wordpress.com
Tadi lepas budak Adam balik tuisyen terus dia ikut Uncle z balik umah mak minah sekali, nak main kat sana, makanya sebagai kakaknya yang begitu prihatin...haha, tak tahan call lah ayah suruh g amik adam after balik keje nanti, so tak payahlah keluar rumahkan?haha..perihatin la sangat...pastu petang tu masa otw mak ayah g balik keje, mak call lah tanya kenapa adam tak balik rumah? Sakit makin teruk ke sampai takleh jaga adam?So saya pun bagitahulah adam dah balik rumah, tapi pegi umah mak minah sebab saja nak tukar environment nak main-main kat sana...sekali mak tanya soalan cepuemas...iye ke demam ne?ke awak tu demam rindu?...haha, malu saya mak ne, mane ada..ishhh!!pandai-pandai saja mak ne..hehe=)

note: Baru seminggu tak jumpa takkan dah rindu kot...cehh, bajet takmo ngaku...ahaks=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign