NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::macam raya haji jugak::

10 December 2010

::macam raya haji jugak::

Owh, ya allah penat tak hengat...hari ne ada sepupu buat aqiqah, seekor lembu...letih!ceh, macam haku je yang melapah lembu tu...hehe, penat jugak, even buat makan buffet sahaja, kalau bab cuci pinggan tiada siapa lagi diharapkan, melainkan anak-anak gadis seperti saya ne...haha=p, okei g muntah skang!

barulah dikatakan gadis melayu original, ini tak sikit-sikit suruh menari, huh! apa barang,..tambah lagi basuh pinggan guna air perigi...sampai naik muscle excited lebih dop timba air perigi, barulah betul macam perigi mencari timba ...haha=p, owh tetiba rasa nak mandi kat perigi, namun disebabkan kampung sekarang separa moden, haruslah dielakkan perkara sebegitu...hape ko ingat ko tu model nak tunjuk sana sini...hehe(--")

note: mahu rehat diri sebentar, jantung masih berdengup kencang, penat!kena rileks dulu... hujan baru nak turun, alhamdulillah

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign