NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::macam mana nak tingkatkan semangat untuk blogging::

14 December 2010

::macam mana nak tingkatkan semangat untuk blogging::

ehehe, sori takde cara...kalau nak tahu boleh klik sini, saya pun masih baru dalam dunia maya neh, tak tahu nak handle sesuatu perkara, so tak salah kita belajar dari yang pakar, sebagai pemilik blog yang ada hati dan perasaan tentulah sesuatu perkara boleh mengurangkan sifat positif yang sentiasa kita miliki, nama lagi manusia lemah dan kadang-kadang tidak rasional..dalam alam maya begitu juga lah, tambah bahaya bila kita tak tahu siapa yang memusuhi kita, namun kita berbalik kepada niat asal kita lah, kita wujudkan semua ne sebab apa? 
pic source: jessegiglio.com
Entahlah, susah...rumit, namun yang penting apa yang kita wujudkan tidak pernah ditujukan untuk sesiapa, melainkan dah mention, tu lain cerita, dan bagi saya sendiri penulisan yang wujud selama ne hanya untuk kepuasan sendiri, penulisan yang boleh mengurangkan tekanan disaat stress dan juga satu ruang untuk menunjukkan kebebasan bersuara..lain orang lain pendapat..Tak salah untuk menegur, sebagai makhluk Allah kita sentiasa diingatkan supaya memperingati antara satu sama lain, tapi biarlah kena cara, dan membina untuk kearah yang lebih positif..dari situ kita tahu niat seseorang...peace^_^

note: Boleh baca satu entri berkaitan semangat-semangat untuk berblog neh, nice entri...hehe^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign